labdarúgás

2018.12.20. 18:13

Szekszárdi gyerekeket lepett meg a Kansas City támadója

Az észak-amerikai profi ligában (MLS) érdekelt, s ott elődöntőig jutó Sporting Kansas City-ben légióskodó Németh Krisztián tette szebbé néhány szekszárdi kisgyermek karácsonyát.

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

A 29. évében járó futballista a lokálpatrióta Bakalár László közbenjárásával hozott ajándékokat a szekszárdi Családok Átmeneti Otthonában élő kisfiúknak és kislányoknak.

Az otthont egy Playstation-nel és egy vadonatúj televízióval lepte meg, a gyerekek pedig dedikált focilabdát, babákat, társasjátékot és sok-sok édességet kaptak a minden évben jótékonykodó válogatott támadótól. Németh Krisztiánt pár éve lovaggá ütötte az Alisca Borrend, nagyon kedveli a szekszárdi borokat, így nem is volt kérdés, hogy a tolnai megyeszékhelyen élőket is megajándékozza.

Bakalár László azt is elárulta, a „Némó” néven ismert labdarúgó Győrbe és Budapestre is vitt ajándékot. Az otthon lakóinak távozás előtt megígérték azt is, hogy tavasszal részt vehetnek a Mol Vidi FC egyik hazai bajnokiján, ahová Juhász Roland – aki szintén szekszárdi borlovag – révén juthatnak majd el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!