NB III-as labdarúgás

2018.07.19. 19:51

Szekszárdi siker megyei rangadón

Balázs László

A Szekszárdi UFC legyőzte a Paksi FC második csapatát a két NB III.-as Tolna megyei együttes szerda esti felkészülési mérkőzésén.

A szünetben még az új edzővel, Tököli Attilával készülő paksiak vezettek, de a második játékrészben a szekszárdiak több helyzetet dolgoztak ki – a cserék új lendületet adtak –, s többgólos különbséggel is nyerhettek volna.

Felkészülési mérkőzés

Szekszárdi UFC–Paksi FC II. 3–2 (1–2). V: Kiss G.

Szekszárd: Lékai (Szűcs K.) – Márton E. (Rácz F.), Nánási (Major), Dudás D. (Károly V.), Lékó (Füredi) – Budai D. (Dombi G.), Arena Á., Nagyváradi O. (Wirth), Hegedűs M. – Fejes P., Steinbach M. (Csigi). Edző: Kvanduk János.

Paks: Borsos (Pomozi) – Horváth B. (Pinczés), Nagy Á., Berdó, Kiliti – Bognár D. (Györgye), Kovács L. (Kovács E.), Nagy R. (Kesztyűs M.), Fejős (Hanol) – Pál M. (Reicheld), Simon M. (Pál A.). Edző: Tököli Attila.

Gól: Fejes P., Nagyváradi O., Wirth, ill. Simon M., Nagy R.

Az NB III.-as bajnokság küzdelmei augusztus 4-én kezdődnek: Kozármisleny–Szekszárd és Paks II.–Dabas találkozó lesz a rajton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!