labdarúgás

2018.03.24. 10:48

Az első tavaszi győzelem a cél

Kvanduk János alakulata eddig két döntetlent tud felmutatni 2018-ban, míg a Mórahalom továbbra is a bennmaradásért küzd.

Balázs László

Első tavaszi győzelmére hajt a Szekszárdi UFC a harmadosztályban. Kvanduk János alakulata eddig két döntetlent tud felmutatni 2018-ban, míg a Mórahalom továbbra is a bennmaradásért küzd. Megyei derbin 2–0-ra kikaptak Hódmezővásárhelyen, majd otthon ikszeltek a Szentlőrinccel (0–0).

Az UFC-ben nem léphet pályára a hátsó keresztszalag-sérülést szenvedő Aréna Ármin, őt hetekig nélkülöznie kell a csapatnak.

Kvanduk Józsefnek kiújult a bokasérülése. Jó hír viszont, hogy sérvműtétje után Dallos Máté már edz, fizikálisan próbálja utolérni magát.

A vendégek alapjátéka: mélyen védekezve, gyors kontrákat vezetve próbálnak eredményesek lenni. Valószínűleg erre számíthat tőlük a hazai együttes, masszívan bekkelve bíznak a pontszerzésben.

A mély talajú pálya mindenesetre a védekező stílusú csapatnak jelent előnyt. Az UFC javára várhatóan az döntheti el a párharcot, hogy az egyéniségek mennyit tudnak hozzátenni a sikerhez.

Vasárnap a Paksi FC II a Fehérvári úti stadionban az ideiglenesen a tabella első helyén tanyázó Pécsi MFC-t fogadja. A baranyaiak jó passzban vannak, hiszen a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzésen hétközben szomszédvári rangadót nyertek Kozármislenyben (1–2).

Márton Gábor edző együttesének mindenképpen győznie kell, ha továbbra is lépést akar tartani a tiszakécskei Duna Aszfalt TVSE-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!