labdarúgás

2018.06.18. 20:02

Volt szekszárdi futballista gyógyulásáért gyűjtöttek

Jótékony céllal lépett pályára Dunaújvárosban a Dárdai Team. Nemcsak fociztak egy jót, Horváth Péter, az egykori kiváló szekszárdi futballista gyógykezelésére is gyűjtöttek.

Rónai Gábor

Bakalár László ismét összehozta a Dárdai-teamet. A barátokból álló csapat minden évben egy-egy alkalommal jótékony céllal futballozik egyet, a dunaújvárosi fellépésen ezúttal a betegeskedő Horváth Péternek, a szekszárdiak egykori kedvencének gyűjtöttek.

A Hertha BSC vezetőedzője fémjelezte együttesben olyan korábbi kiváló futballisták léptek pályára, mint a nyártól edzőként a francia sztárklubnál, a Paris SG-nél dolgozó Lőw Zsolt, vagy a magyar futballválogatottat korábban megbízott kapitányként irányító Szélesi Zoltán. De örömmel vállalta a fellépést a szekzárdi kötődésű Fehér Csaba (Újpest, NAC Breda, PSV Eindhoven) és Fehér Attila (Videoton, Paksi FC), Vincze Ottó (Ferencváros, Győr, Barcelona, Cottbus), Egressy Gábor (Újpest, ZTE, DVTK) és Kulcsár Árpád (Pécsi MFC).

„Amikor megtudtam, hogy régi jóbarátom, Horváth Peti betegséggel küszködik, úgy döntöttem, hogy ezzel a fellépéssel, illetve ennek bevételével ezúttal őt fogjuk támogatni. Dunaújváros remek házigazdának bizonyult, az ottani vállalkozók is sokat segítettek, szépszámú nézősereg előtt focizhattunk, öröm volt ismét összejönni. Egymillió forintot gyűjtöttünk össze, amit majd szeretnénk átadni Péternek és családjának” – mondta Bakalár László.

A meccset 10–3-ra a Dárdai Team nyerte, a Hertha-edző két fia közül Palkó három, Márton két gólt szerzett. Hármat vállalt Arne Meier, egyet Kulcsár Árpád, egyet Fehér Csaba szerzett. Joggal szólt a vastaps a sok csatát megélt arénában. Dárdaiék fociztak és jótékonykodtak. Ahogy szokták...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!