Hírek

2009.09.21. 07:49

Rendkívüli biztonsági intézkedések a repülőtereken, pályaudvarokon a németeknél

Németország repülőterein és pályaudvarain rendkívüli biztonsági intézkedéseket foganatosítottak, és megerősítették a rendőri készültséget a naponta több százezer látogatót vonzó híres sörfesztiválon, az Oktoberfesten is az al-Kaida legutóbbi terrorfenyegetései nyomán. A nemzetközi terrorszervezet egyik videóüzenete még pénteken jelent meg az interneten, és ez - csak úgy, mint a vasárnapi - a szakértők szerint minden korábbinál konkrétabb fenyegetéseket tartalmazott. Egy Bonnban született és a hírszerzés szerint jelenleg Pakisztánban tartózkodó német származású iszlám aktivista - kiváló németséggel - az al-Kaida nevében támadással fenyegetőzött arra az esetre, ha Németország azonnal nem vonja ki katonáit Afganisztánból.

MTI Eco

Németország repülőterein és pályaudvarain rendkívüli biztonsági intézkedéseket foganatosítottak, és megerősítették a rendőri készültséget a naponta több százezer látogatót vonzó híres sörfesztiválon, az Oktoberfesten is az al-Kaida legutóbbi terrorfenyegetései nyomán.

A nemzetközi terrorszervezet egyik videóüzenete még pénteken jelent meg az interneten, és ez - csak úgy, mint a vasárnapi - a szakértők szerint minden korábbinál konkrétabb fenyegetéseket tartalmazott.

 

Egy Bonnban született és a hírszerzés szerint jelenleg Pakisztánban tartózkodó német származású iszlám aktivista - kiváló németséggel - az al-Kaida nevében támadással fenyegetőzött arra az esetre, ha Németország azonnal nem vonja ki katonáit Afganisztánból.


MTI Eco -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!