Hírek

2012.02.13. 17:15

Tarlós: egy frászt fontolgatom a lemondásomat!

Tarlós István nem fontolgatja a lemondását, akkor is kitölti az önkormányzati ciklust, ha bedől a BKV; a főpolgármester hétfői sajtótájékoztatóján arról is beszélt, tiszta a lelkiismerete és el fogja végezni azt a munkát, amit rábíztak.

MTI

"Egy frászt fontolgatom" a lemondásomat - fogalmazott Tarlós István. Mint mondta, megkockáztatja, a MÁV-nál több szempontból sokkal rosszabb a helyzet. Ha ott nem vetődik fel ilyen kérdés, akkor ő miért fontolgatna ilyet - fűzte hozzá.

A főpolgármester megjegyezte, semmi köze nincs a nyolc évvel ezelőtt felvett hitelekhez, több százezer ember közvetlenül választotta meg, tiszta a lelkiismerete és el fogja végezni azt a munkát, amit rábíztak.

Tarlós István reagált arra is, hogy az MSZP fővárosi frakcióvezetőjének feltételezése szerint valakik tudatosan dolgoznak a BKV csődjén. Közlése szerint nincs konkrét tudomása ilyenről. "Ha a legszélsőségesebben reagálok, akkor is azt kell mondjam: azt nem zárhatom ki, hogy elvileg lehet egy-két, vagy néhány ilyen ember a Fideszben (...) de ezek között biztosan nincs ott a miniszterelnök, és biztosan nincsenek ott a kormány tagjai" – fogalmazott Tarlós István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!