Fórum Bonyhádon

2017.11.16. 19:10

Várják, hogy minél többen küldjék vissza a kérdőíveket

Eddig több mint egymillióan küldték vissza a kérdőíveket, tudatta Csizi Péter, pécsi országgyűlési képviselő a bonyhádi nemzeti konzultációs fórumon.

Rónai Gábor

Ha megvalósulna a Soros-terv, akkor évente egymillió migráns érkezne Európába, a magyar államnak 9 millió forintjába kerülne egy-egy bevándorló eltartása, és a határkerítést is lebontanák – mondta Csizi Péter Bonyhádon a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban tartott fórumon. A pécsi országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a magyar emberek ezt nem akarják, és ezt nyomatékosították is a Nemzeti Konzultáció kérdőívein. Mint mondta, eddig több mint egymillióan küldték vissza a kérdőíveket, s ez is megerősíti a kormányt abban, hogy jó úton jár.

A pécsi képviselőt Potápi Árpád János mutatta be A szerző felvétele

– Minden gazdasági siker, amit elértünk, veszélybe kerülne – húzta alá Csizi Péter, hozzátéve, hogy nemcsak a konzultációs íveket küldik vissza ilyen sokan, de a kormány migrációellenes fórumain is szép számmal részt vesznek. Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár úgy fogalmazott: „Az emberek legelőször a családjukat szeretnék biztonságban tudni, aztán a városukat, majd pedig az országukat. Nekünk is így kell tennünk, éppen ezért indítottuk a Nemzeti Konzultációt, és várjuk, hogy minél többen küldjék vissza az íveket”.

Rónai Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!