ingatlanbazár

2021.12.04. 16:00

Eladó egy mini-vár hangulatú ház Alsónánán!

Erődre, középkori várra emlékeztet minket az 52 nm-es, egyedi kialakítású lakóház. A tágas telek további építkezésre ad helyet, már a hatályos szabályozások keretén belül. Nagyon kíváncsiak vagyunk, vajon milyen gyorsan kel el, ez az izgalmas épület!

“Tolna megye, Alsónánán eladó egy egyedi kialakítású, lakóház, udvar megnevezésű tégla építésű ház, a hozzá tartozó 1047 nm telekkel együtt. A házban 32 nm nappali és 15,4 nm konyha , valamint pince és a lejáró található. A ház átalakítási terve elkészült, amelyben további szoba, fürdőszoba, wc és egy előtér került volna kialakításra, de ez már nem valósult meg, mert aktuálissá vált az ingatlan eladása.

A ház egyedi értéke a speciális homlokzata, mely nagyon kellemes látványt nyújt. A ház zöldövezeti környezetének köszönhetően többféle felhasználási lehetőséget rejt. Például egy kellemes vendéglátó egység a hozzá kapcsolható kerthelyiséggel bizonyára népszerű lenne. A telken található egy jégveremnek épített külső pince is. A ház mellett egy patak csordogál, ami szintén ideális hangulatot áraszt. Az ingatlan bővítési lehetőségénél a 30 % beépítettség 4,5 méter magasság és a 40 % zöldterület meghagyását kell figyelembe venni. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik