Ingatlanbazár

2022.01.15. 15:40

A hét ingatlana: különleges hangulat Decsen, 200 négyzetméteren!

A 28,5 millió forintért kínált családi házban a szokásostól eltérő lakberendezési megoldások, egyedi hangulat várja az érdeklődőket. Versenyzongora és kerti tavacska, valamint további sok-sok izgalmas fotó következik!

TEOL

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Családi okok miatt eladó egy rusztikusan felújított, nagypolgári 200 négyzetméteres, háromszobás, téglaépítésű ház Decsen, Szekszárdtól 8 kilométerre, egy csendes, nyugodt utcában. Háromszáz méteren belül bolt, önkormányzat, sakk klub, református templom, idősek otthona és buszmegálló található.
 

A házban két darab hőlégbefúvásos pelletkandalló biztosítja a meleget. Fürdőszoba, WC külön helységben van. A villany és vízvezeték cseréje megtörtént, szobák parkettásak, az előszoba kanadai márvánnyal burkolva. Az ajtók üvegjei gravírozottak, a mennyezeteken bordűrök és rozetták találhatók.

A ház java részét antik bútorok töltik ki, amik egyezség alapján megvásárolhatók. Az udvart és a teraszt szobrok díszítik, úgy mint a ház homlokzatát az utcafronton és az udvari részen. Halastó található az udvaron, aranyhalakkal. Az udvar zárt, három autó tárolására alkalmas. Az udvaron található egy kinti fedett működőképes kemence. A házhoz tartozik egy melléképület, egy nyári konyhával, és egy műhelynek kialakítható helységgel. Burkolatuk kerámialapos, továbbá góré is található különálló három óllal. Az udvar parkosított, tujákkal díszítve. [...]”
 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!