Ingatlanajánló

2022.06.11. 15:00

A hét nyitóképe: friss-ropogós élet Kurdon!

A Kurdon kínált, teljes körű felújításon átesett otthonra a nyitókép kapcsán kattintottunk. Hiába, egyetlen jól elhelyezett tárgy is elegendő a figyelem felkeltéshez!

Ingatlanbazár

„A KURDI CSALÁDI HÁZ jellemzői:

   • KURD község frekventált helyén eladó egy TELJESEN FELÚJÍTOTT, 2 hálószobás, fürdő+WC, konyha, előtér, teraszból álló 68 nm családi ház, 650 nm újonnan kiparkosított telekkel, amelyen gépkocsi beállási lehetőség is adott. 
   • Víz, villany, gáz (csatorna közmű hálózatba bekötve) az épületben. Az épület tető fedése pala, ami szintén jó állapotban van. 
   • A családi ház csendes, nyugodt utcában található, közel a vasúthoz, bolthoz, ideális lehet fiatal pároknak, családoknak. 
   • Gyönyörű, teljesen újjá épített házikó kényelmes otthona lehet következő tulajdonosának, akik azonnal beköltözhetnek!! 
   • Az ingatlanban a felújítás óta nem lakott senki, így az új tulaj élvezheti először a ház meghitt hangulatos báját![...]”

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!