Kék hírek, bulvár

2007.10.05. 15:14

A szolgálaton kívüli rendőrnek köszönheti az életét

Egy szolgálaton kívüli rendőrnek köszönheti az életét az a motoros, akit nemrégiben egy autó ütött el Tamási és Pincehely között.

S. V.

Az éppen a szabadidejét töltő Tóth Péter főtörzsőrmester Pincehely felé motorozott Tamási irányából, amikor megelőzte egy Dacia – tudtuk meg Wiedemann Petrától, a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől. A kocsi ez után nem sokkal egy kereszteződéshez ért, melyben balra kezdett kanyarodni. Ám vezetője nem vette észre a szemből érkező másik motorost, aki az autó jobb elejének ütközött. Az ütközés erejétől a motort vezető férfi átrepült a kocsi felett, majd a szolgálaton kívüli rendőr motorja elé esett. A férfi eszméletlenül feküdt a földön, fuldoklott. Tóth Péter főtörzsőrmester meglazította a férfi felső ruházatát, óvatosan oldalára fektette, levette bukósisakját. Ez után kihúzta hátracsúszott nyelvét, és a váladékot kikotorta az orr és szájüregből. A motoros csak ez után kezdett levegőhöz jutni. Ezt követően a főtörzsőrmester értesítette a mentőket és a Tamási Rendőrkapitányságot, akik perceken belül a helyszínre érkeztek. A kiérkezett mentőtiszt elmondása szerint, a rendőr azonnali segítségnyújtása életmentőnek bizonyult, nélküle a motoros minden bizonnyal meghalt volna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!