Kék hírek, bulvár

2007.11.13. 13:21

A világ élvonalában a paksi kommandósok

Tizenkettedik helyen végzett a paksi Neutron kommandó csapata az Orlandóban megrendezett kommandós világbajnoskágon.

Steiner Viktor

A paksiak ezzel ötvenhárom csapatot utasítottak maguk mögé, hiszen a világbajnokságon összesen hatvanöt kommandós osztag vett részt. Hazánk négy csapatot küldött Orlandóba, közülük a messze a paksiak bizonyultak legjobbnak. Az egy héten át zajló világbajnokság utolsó versenyszámában az akadálypályán a Neutronosok egyébként második helyezést értek el – tudtuk meg Daubner Gabriellától, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetőjétől.

Az öt napon át tartó verseny igen kemény próba elé állította a csapatok felkészültségét. Volt olyan versenyszám, amelynek délelőtt tíz órai kezdettel vághattak neki a kommandósok és csak másnap hajnali öt óra után ért véget – mesélt a verseny részleteiről az osztályvezető. A Neutronosok igaz nem tudták felülmúlni a tavalyi világbajnokságon elért ezüstérmes helyezésüket, ennek ellenére az elért eredmény miatt egyáltalán nincs szégyenkezni valónk – mondta Daubner Gabriella. A Neutron Bevetési Osztály repülőgépe egyébként néhány perce szállt le Ferihegyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!