Kék hírek, bulvár

2007.11.22. 15:50

Hét éven át szexelt nevelt lányával

Húsz éves dombóvári lány tett feljelentést a dombóvári rendőrkapitányságon, hogy megerőszakolta 53 éves nevelőapja – tájékoztatta lapunkat Kiscsordás Béláné rendőr őrnagy, sajtóreferens.

Ihárosi Ibolya

A nyomozás eddigi megállapításai szerint a lány 13 éves kora óta tart közöttük a szexuális kapcsolat. A lány a feleség első házasságából származik, s a házaspárnak van két közös lánya is. A sértett eddig iskolába járt, de mostanában édesanyja betegsége miatt a háztartást igyekszik ellátni és a hugait is neveli.

A férfi, akit ma délután harminc napra előzetes letartóztatásba helyezett a nyomozási bíró, a rendőrségen elismerte, hogy szerelmes nevelt lányába, de állítása szerint nemi kapcsolatuk csak mostanában kezdődött. A sértett elmondta, hogy megismerkedett egy korabeli fiatalemberrel, akivel szerelmi viszonyba került és ezért akarta lezárni kapcsolatát a nevelőapjával aki szerelemféltésből erőszakolta meg. A törvény szerint a nevelőapa akár nyolc év börtönt is kaphat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!