Kék hírek, bulvár

2008.02.01. 11:22

Lekapcsolták a tolvajokat a zsaruk!

Kipuculták a teherautó pótkocsiját, de nem sokáig örülhettek a tolvajok, hiszen már el is kapták őket a rendőrök. A német sofőr nagyon hálás a hőgyészi zsaruknak a gyors és hatékony intézkedésért.

R. G.

Az elmúlt év decemberében Németországból segélyszállítmány érkezett a megye több településére. Az ételt és ruhát szállító ponyvás utánfutós teherautó Tevelen elakadt, így a gépjármű vezetője az utánfutót lezárva a helyszínen hagyta. Másnap reggelre ismeretlen személyek a pótkocsiról mindent elloptak, az általuk okozott kár megközelítette az 1 millió forintot.
A Hőgyészi Rendőrőrs munkatársai adatgyűjtés után 2008. január 30-án elfogták és kihallgatták a feltételezett tetteseket. Az elkövetéssel gyanúsított férfiak zombai és csibráki származásúak. A rendőrök Harcon, Zombán és Csibrákon házkutatást végeztek, melynek során az ellopott tárgyak nagy része előkerült. A tehergépkocsit vezető német állampolgár elismerését fejezte ki a rendőrök gyors és hatékony munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!