Kék hírek, bulvár

2008.03.26. 16:09

Fegyveresek verték meg és rabolták ki az idős férfit - megszületett az ítélet

Első fokon felmentette a Tolna Megyei Bíróság azt a két ozorai férfit, akiket azzal vádoltak, hogy betörtek egy utcabelijük házába és az ott lakó idős embert bántalmazták, majd kirabolták.

Kurz Patrik

Első fokon a Tolna Megyei Bíróság járt el az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és a többi bűncselekmény miatt. A vád szerint a férfiakat egyrendbeli társtettesként elkövetett testi sértés bűntettének kísérlete, egyrendbeli rablás bűntette, továbbá a másodrendű vádlott által bűnsegédként elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolták. Az ügyben felmentő ítélet született.

A döntést a vádlottak és védőik tudomásul vették, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, hogy kíván-e fellebbezést előterjeszteni.
– Részletes bizonyítási eljárást folytatott a megyei bíróság, a felmentésre bizonyítottság hiányában került sor – tájékoztatott dr. Csullag Józsefné, a megyei bíróság elnökhelyettese. 

Mint azt a Tolnai Népújság korábban már megírta, a férfiak a vád szerint 2006 augusztus kilencedikén éjjel betörtek egy utcabelijük házába. Az ott élő idős embert bántalmazták, valamint egy fegyvernek látszó tárggyal készpénz átadására kényszerítették. A rablók 270 ezer forinttal távoztak. A két férfi ügye nagy port kavart a faluban, sokan kételkedtek benne, hogy valóban ők lehetnek az elkövetők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!