Kék hírek, bulvár

2008.03.25. 11:41

Vandálok rongáltak a faluban, lerugdalták az utcanévtáblákat

Öt utcanevet jelző táblát rugdostak ki ismeretlenek Tevelen – mondta el TEOL-nak Héri Lászlóné polgármester. Hozzátette, feljelentést tettek a rendőrségen, de még nem sikerült kideríteni, kik vetemedhettek arra, hogy a két éve kirakott táblákon mutassák meg erejüket.

R. T.

– Még a falutévé képújságján is közöltünk egy felhívást, szemtanúk jelentkezését kértük, s nem titkolt szánsákunk az sem, hogy megelőzzünk még egy ilyen esetet. Szerencsére a vandálok nem okoztak nagy kárt az önkormányzatnak, ugyanis a hivatal munkatársai meg tudták javítani a táblákat – mondta Hériné.
Beszélt azonban arról is, hogy temetőben is rongáltak idáig ismeretlenek. Ám valószínű, hogy azok nemcsak egyszerű vandálok, hanem színesfémtolvajok lehettek, ugyanis a Rábolt család sírboltjáról valamint a kápolna tetejéről vitték el a több, mint 20 négyzetméternyi rézborítást. Így a kápolna most már napok óta beázik, az eső folymatosan rongálja az épületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!