Kék hírek, bulvár

2010.10.11. 20:17

Köztudott volt a faluban, hogy a férfinél lehet drogot vásárolni

Lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság annak a decsi drogdílernek az ügyében akit a rendőrség még a múlt héten vett őrizetbe.

TEOL/I.I.

Mint dr. Buda Bernadett a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt bűnmegelőzési főelőadója elmondta október ötödikén este egy Suzukiban találtak a nyomozók kábítószer-gyanús növényi anyagot. Az autóban utazó férfi elismerte, hogy a kesztyűtartóban talált marihuanát nem sokkal előtte tízezer forintért vásárolta egy decsi férfitól.

A bűnügyi nyilvántartás lapján még aznap este azonosították B. P. decsi lakost, akit a fénykép alapján a szekszárdi férfi felismert. Azt is elmondta, hogy az idén már 5-10 alkalommal vett tőle kábítószert. A B. P. lakásán tartott házkutatás során a kazánból 14 alufólia csomagolt növényi származék került elő.

A nyomozás során még aznap éjjel, illetve a következő napon több tanút is felkutatott a rendőrség, akik közül négyen azt vallották, hogy ők is többször vásároltak marihuánát B. P.-től. A férfi a drogot a faluban, illetve a lakásán árulta. A tanúk közül volt aki úgy nyilatkozott, hogy Decsen szinte köztudott, hogy a férfitól bármikor lehet kábítószert vásárolni. 

Csak 2-3 órát aludtak a nyomozók

Az ügyhöz hozzátartozik, mondta el dr. Buda Bernadett, hogy annak felderítésében és a nyomozási cselekmények gyors, szakszerű elvégzésében két és fél napon át hét nyomozó vett részt három szolgálati gépjárművel. A házkutatásoknál további öt nyomozó dolgozott és egy kábítószer-kereső kutya segédkezett, valamint további négy szolgálati járműre volt szükség. Az eljárási cselekményeknél mintegy 40 túlóra keletkezett, több nyomozó egyhuzamban 18-20 órát dolgozott úgy, hogy 2-3 óra alvás után folytatniuk kellett a munkát.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!