Kék hírek, bulvár

2010.10.01. 19:05

Paprikával szórta be feldarabolt áldozatát a gyilkos - fotók!

Megölte és feldarabolta 30 éves bátyját egy 19 éves fiatalember Nagymányokon.

TEOL/Ihárosi Ibolya

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A pincébe rejtette a holttestet
[/caption]

A bűnügy részleteiről Máté Dezső, a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője sajtótájékoztatón számolt be pénteken. Csütörtökön délután a holttest darabjait a családi ház hátsó udvarából nyíló pincében, nagy mennyiségű korható-rothadó szemét alatt találták meg a rendőrök. A helyszíni szemle adatai szerint, a speciális általános iskola hetedik osztályba járó gyanúsított ágyban fekvő testvérét, valószínűleg kábítószeres állapotban, baltával fejbe verte.

A holttest csonkolásához baltát, fűrészt és kést is használt. A holttest darabjait eddig ismeretlen okból paprikával, majoránnával és egyéb fűszerekkel szórta be. Az orvosszakértő a halál beálltát a megtalálásához hoz képest 25-72 óra közé tette. A férfi, aki tettét beismerte, a gyilkosságot követően viszonylag nagy értékben híradástechnikai berendezéseket adott el. Az egyik számítógépen rövid felvétel volt az áldozat testéről, amit ehhez képest a tettes még tovább darabolt.

A testvérek közt a viszony már régebben megromlott, olyannyira hogy a családi viták miatt többször is intézkedni kellett a rendőröknek. 
Mindketten büntetett előéletűek, lopás és garázdaság miatt álltak bíróság előtt. Az áldozat téglagyárban dolgozott, öccsét édesanyjuk tartotta el, aki a bűncselekmény elkövetésének idején külföldön dolgozott, azóta hazaérkezett.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságra csütörtökön délután négy után érkezett a bejelentés. A bejelentő, barátjának lakásán nagyobb mennyiségű vérszennyeződést látott, s az idősebb testvér nem volt a házban. Ebből arra következtetett hogy gyilkosság történhetett. A nyomozás emberölés ügyében folyik, amelyet 5-15 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a törvény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!