Kék hírek, bulvár

2014.01.05. 11:31

Számítógépeket, monitort lopott az általános iskolából

Betörtek az általános iskolába és informatikai eszközöket loptak Kajdacson. A nagydorogi rendőrök elfogták az elkövetőt.

TEOL

Lopással akart számítógéphez jutni egy 31 éves kajdacsi férfi, ezért 2013. december 22-én az esti órákban betört a kajdacsi általános iskolába. Az egyik ablakot törte be, és így jutott az épületbe, majd az informatika terem ajtaját befeszítette és onnan számítógépeket, monitort és billentyűzetet lopott el. A bűncselekményt a téli iskolai szünet miatt csak 2014. január 4-én fedezték fel az iskola dolgozói.

A nagydorogi egyenruhások helyismeretüknek köszönhetően gyorsan eljutottak az elkövetőhöz, aki csupán pár száz méterre lakott az iskolától. A házkutatás során előkerültek a lopott dolgok. Az informatikai eszközöket lefoglalták és a fiatalembert előállították. A Nagydorogi Rendőrőrs munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!