Kék hírek, bulvár

2016.09.28. 18:45

Ellopta a férfi pénzét, amíg megigazította a ruházatát

Bűnügyi szempontból jelentéktelen esetről, kisebb értékre elkövetett lopásról van szó az alábbi ügyben, ellenben igen tanulságos lehet a történet, kiváltképp némely férfiember számára.

I. I.

A Szekszárdi Törvényszék a vádlott távollétében hallgatta meg a tanúkat a napokban. A vádlott ugyanis nem jelent meg a bíróság előtt, és elővezetni sem sikerült, mert nem találták meg az iratokban megjelölt lakcímen, tájékoztatta lapunkat dr. Kovács Ildikó, a Szekszárdi Törvényszék sajtószóvivője.

A sértett már bizonnyal azt is bánja, hogy tavaly november 3-án reggel 8 óra után megállt pihenni Sötétvölgyben a tónál, hazafelé tartva. A büntetlen előéletű, 24 éves vádlott ugyanis leszólította, és felajánlotta szexuális szolgálatait, amit a férfi igénybe is vett. A vádlott beszállt az autóba, és amikor a sértett átadott neki 2000 forintot, meglátta, hogy sok pénz van a férfinál. A sértett a pénztárcáját visszatette a kesztyűtartóba. Tíz perccel később, miközben a nő az autóban maradt, a férfi kiszállt, hogy ruházatát rendbe tegye. Ekkor a vádlott élt a pillanatnyi lehetőséggel, és kivett a pénztárcából 120 ezer forintot. A nő még megkérte a férfit, hogy vigye el Bonyhádra, ami meg is történt. A sértett csak a mecseknádasdi benzinkútnál vette észre, hogy sok pénze eltűnt. Azonnal visszaindult a bonyhádi üzemanyagtöltő-állomáshoz, ahol a nőt kitette, és visszanézte a biztonsági kamera felvételeit, valamint feljelentést tett a rendőrségen.

Közben a vádlott autóbusszal hazautazott egy baranyai faluba, ahol a pénzt átadta az élettársának, de nem mondta meg neki, hogy lopta. Délután élettársával és két közös barátjukkal visszamentek Bonyhádra, s azt beszélték meg, hogy majd három órakor találkoznak a benzinkútnál. Az ott dolgozók felismerték a nőt, és bejelentést tettek, a rendőrök pedig megtalálták az autót, a benne ülőket és az ellopott pénzt is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!