cserbenhagyás

2019.02.27. 10:25

A rendőrség háromszázezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki

Tavaly december 2-án Nagydorog és Paks között valaki áthajtott egy az út közepén fekvő gyalogoson, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető felkutatásához.

TEOL

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Büntetőeljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása és más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – szerepel a Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője által kiadott közleményben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 2-án 20 óra 40 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen járművel a 6232-es számú úton – Nagydorog és Paks között – áthajtott az úttest közepén fekvő gyalogoson, és a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Paksi Rendőrkapitányságon, illetve bármelyik rendőri szervnél. Hívja a Paksi Rendőrkapitányságot a 06/75 510-640-es hívószámán, illetőleg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-74/501-100-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A rendőrségi közlemény az alábbi linken található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában