súlyos testi sértés

2019.04.28. 08:15

Egy nő védelmére kelt, sörösüveggel kapott érte

TEOL

Forrás: TMRFK

Fotó: Illusztráció

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy medinai férfival szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Márton napja alkalmából tartottak bált 2018. november 10-én Szedresben. Az éjszaka folyamán egy bogyiszlói férfi a rendezvényen szórakozott, amikor azt észlelte, hogy a vele együtt érkező hölgy ismerőse egy ismeretlen férfival vitatkozik.

A későbbi sértett ekkor a nő védelmére kelt, azonban az ismeretlen több alkalommal, egy sörösüveggel fejbe ütötte, majd távozott a bálból. A bogyiszlói férfi az ütlegelés miatt súlyos sérülést szenvedett.

Az esettel kapcsolatban a Szekszárdi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak ismeretlen tettes ellen. A szekszárdi rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, egy medinai férfit, akit az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában