rendőrségi hírek

2019.06.02. 09:59

Eltörte az orrát, mert kiabált

Egy 27 éves helyi férfi ellen, súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indított eljárást zárt le a Tamási Rendőrkapitányság. 

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Két helyi férfi együtt szórakozott március 17-én egy Tamásiban levő kocsmában. Egyikük erősen ittas állapotba került, hangoskodott, ezért a későbbi gyanúsított és egy barátja hazakísérte – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A 34 éves sértett hazafelé is folyamatosan kiabált az utcán, és szóváltásba keveredett 27 éves ismerősével, aki több alkalommal meglökte őt, amitől a földre esett. A férfi ekkor még egy alkalommal meg is rúgta a földön fekvő arcát, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A 27 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét elismerte, melyet azzal magyarázott, hogy ittas volt, amikor barátját ellökte és megrúgta.

A Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában