rendőrségi hírek

2019.08.08. 10:56

Konyhakéssel fenyegette meg a kocsmárost

A dunaföldvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy bölcskei férfival szemben folytattak felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy bölcskei kocsma pultosa tett feljelentést a rendőrségen egy 36 éves helyi férfival szemben, aki 2018. december 29-én a késő esti órákban egy konyhakéssel fenyegette meg őt egy korábbi sérelem miatt. A férfit a vendéglátóegységben tartózkodó vendégek fegyverezték le, ők vették el az elkövetőtől a konyhakést is. Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság Dunaföldvári Rendőrőrsén indítottak büntetőeljárást. A 36 éves elkövetőt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, aki a cselekmény elkövetését elismerte. A férfi tettét azzal magyarázta, hogy nagyon ittas volt, amikor a késsel fenyegetőzött.

A dunaföldvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratok megküldték az illetékes ügyészségnek, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában