rendőrségi hírek

2019.08.08. 12:40

Néhány órán belül megtalálták az eltűnt nőt

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesülettel, az értényi, a magyarkeszi és a nagykónyi polgárőrökkel közösen végzett kutatás eredményeként találták meg a délután eltűnt budapesti nőt.

TEOL

Fotó: police.hu

A rendőrségre augusztus 7-én a késő délutáni órákban érkezett állampolgári bejelentés, miszerint egy 42 éves budapesti nő Nagykónyi térségében kiszállt a család autójából, és ismeretlen helyre távozott. Ezt követően életjelet nem adott magáról. A tamási rendőrök nagy erőkkel vonultak a asszony keresésére. A kutatásban, nagy létszámban részt vettek a nagykónyi, az értényi és a magyarkeszi polgárőrök, valamint a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai is. Az összehangolt keresés eredményeként – melyben az egyesület Mancs nevű mentőkutyája és egy drón is részt vett – néhány órán belül, pár kilométerre az eltűnés helyszínétől megtalálták a 42 éves nőt, akit a mentők az éjszakai órákban kórházba szállítottak, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában