rendőrségi hírek

2019.06.26. 10:10

Ok nélkül leköpték, lökdösték és lefejelték a férfit

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

TEOL

Forrás: TMRFK

Fotó: Illusztráció

Az egyik szekszárdi vendéglátóegység felszolgálója tett bejelentést február 18-án a délutáni órákban a rendőrségre, mert azt tapasztalta, hogy az utcán több személy hangoskodik – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A Szekszárdi Rendőrkapitányság járőrei néhány percen belül a helyszínre érkeztek. A rendőrök – kórházba szállítását megelőzően – meghallgattak egy 27 éves kistormási férfit, aki elmondta, hogy a buszmegálló felé sietett, amikor az utcán egy számára ismeretlen férfi előzmény nélkül leköpte a cipőjét, majd lökdösni kezdte. A sértett megkérdezte az ismeretlent, hogy ezt miért tette. Ekkor egy másik férfi lépett hozzá, és lefejelte, amitől eltörött az orra.

A rendőrök az elsődleges helyszíni intézkedések megtételét követően előállították a lökdösődő 25 éves szekszárdi férfit, akit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Az elkövető az eljárás során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A másik, 20 éves szekszárdi férfit a mentők ittassága miatt kijózanítóba szállították. Őt súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfiak tettüket megmagyarázni nem tudták, mindketten arra hivatkoztak, hogy nagyon részegek voltak, mikor ok nélkül belekötöttek a számukra ismeretlen személybe.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában