rendőrségi hírek

2019.08.11. 10:55

Összevesztek és összeverekedtek a parkolás miatt

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet három bölcskei férfi ellen indítottak garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL

Fotó: TMRFK

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 16-án, hogy Bölcskén az utcán három férfi összeverekedett. A kiérkező rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a három helyi lakos azon veszett össze, hogy a fodrász előtt a később érkező személy túl közel parkolta le autóját egy másik személygépkocsihoz, így annak nehéz volt kiállni a parkolóból. A férfiak szóváltásba keveredtek, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. Az eset kapcsán a Paksi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A rendőrök mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A paksi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-Főkapitányság (TMRFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában