vádirat

2020.03.30. 18:00

Részegen verekedett a vádlott

Ihárosi Ibolya

Fotó: Shutterstock

Két rendbeli súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 28 éves férfi ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség, tájékoztatta lapunkat dr. Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirati tényállás szerint 2019. január 13-án hajnali háromnegyed 5 körül a vádlott egy közeli településről taxival utazott Szekszárdra másik két férfival együtt. Mindhárman erősen ittasak voltak. A városba érve az egyik benzinkút közelében valamennyien kiszálltak a taxiból, majd a vádlott a másik két férfit több alkalommal megütötte illetve megrúgta. A bántalmazás következtében mindkét sértettnek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű, elsősorban zúzódásos sérülései keletkeztek.

A vádlott erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. Az egyébként büntetlen előéletű vádlottal szemben az ügyészség halmazati büntetésül közérdekűmunka-büntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában