rendőrségi hírek

2020.01.02. 14:01

Több mint száz gépkocsivezetőt ellenőriztek

TEOL

Forrás: TMRFK

A hagyományoknak megfelelően január 1-jén baleset-megelőzési kampányt tartottak a Tolna megyei rendőrök, elsősorban az ittas járművezetés ellen. A nap folyamán az egyenruhások a megye útjain több mint száz gépkocsivezetőt ellenőriztek. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tamási Rendőrkapitányság közlekedési rendőrei az általános igazoltatáson túl valamennyi járművezetővel szondát is fúvattak. A kampány keretében felhívták az autósok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire és annak következményeire.

Fotó: TMRFK

A közúti ellenőrzések alkalmával azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találtak, alkoholmentes pezsgőt kaptak ajándékba – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nap folyamán ittas sofőrrel szemben nem kellett intézkedniük a rendőröknek. Szankcionálásra nem került sor, azonban az egyenruhások szükség esetén felhívták az érintettek figyelmét a hiányosságokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában