lopás

2018.03.23. 10:20

Visszakapta a sértett az ellopott tárgyait

Azonosították a rendőrök azt a fiatal férfit, aki több szekszárdi tanyába is betört.

TEOL, fotó: shutterstock illusztráció

Egy szekszárdi férfi tett feljelentést a rendőrségen, mivel 2018. január 8-a és március 15-e között ismeretlen tettes betörte a szekszárdi tanyájának ablakát, majd bemászott az épületbe és műszaki cikkeket, használati tárgyakat valamint élelmiszert lopott el az ingatlanból. Az elkövető a rongálással 10 000, míg a lopással mintegy 40 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, egy 20 éves szekszárdi lakost. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A férfinál végzett házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták a lopásból származó dolgok többségét, köztük fűrészt, televíziót, vízforralót és élelmiszert is, melyeket a sértettnek visszaadtak.

A nyomozók az eljárás során azt is feltárták, hogy a férfi több hasonló bűncselekményt is elkövetett az elmúlt időszakban Szekszárdon.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!