Baleset

2017.08.18. 21:47

Hárman karamboloztak az M9-esen

Négyen is megsérültek az M9-es autópályán egy hármas karambolban nem messze a palánki úti körforgalomtól.

TEOL

Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)

Bogyiszló irányából Szekszárd felé közlekedett egy személygépkocsi az M9-es autóúton, az 1-es kilométernél augusztus 18-án, pénteken 21 órakor, amikor eddig ismeretlen okból nekiütközött a szemből érkező autónak, melyet követően a személygépkocsi mögött érkező jármű is nekik ütközött.

Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)

A balesetben összesen négy személy sérült meg. Az eset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, írja a police.hu.

Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)

A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat, tájékoztat a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)

Tolna megye rendőrei az elmúlt 24 órában további három közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek jelentős része azért következik be, mert a járművezetők nem az út-és látási viszonyoknak megfelelően közlekednek, de gyakori ok az is, hogy nem tartják a megfelelő követési távolságot. Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött – ennek hirtelen fékezése esetében is – meg lehessen állni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában