forgalmirend-változás

2017.11.17. 14:00

Kiemelt kockázatú lesz a mérkőzés

A rendőrség a Paks – Ferencváros labdarúgó mérkőzés idején korlátozza az utcákban történő megállást.

TEOL

A rendőrség biztosítja a szombati Paks FC – Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzést. A Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság, kiemelt biztonsági kockázatúnak nyilvánította a mérkőzést. A meccs biztonságos lebonyolítását, valamint a város érintett közterületein a közrendet a rendőrség a szükséges erők és eszközök bevonásával biztosítja.

A Paksi Rendőrkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy 2017. november 18-án a Paks – Ferencváros labdarúgó mérkőzés idején 13 óra 30 perc és 18 óra 30 perc közötti időben forgalmirend-változás kerül bevezetésre Pakson a Toldi, a Sport, a Kinizsi utcákban. A Fehérvári út, Pacsirta és Toldi utca közötti szakaszon mind a két irányból megállási tilalom lesz.

Kérjük, hogy a járműveikkel ne parkoljanak a jelzett területen! Ezen területekre történő behajtáshoz kérjük a lakcím igazolására szolgáló okmányok felmutatását a helyszínen tartózkodó rendőrök felé. A rendőrség a szabálytalanul parkoló gépjárművek elszállításáról intézkedik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában