Önbiráskodás

2017.10.18. 11:06

Önbíráskodás miatt indult eljárás egy férfi ellen Dombóváron

Többször is megütötte a férfit, hogy visszaszerezze a telefonját.

Teol.hu

Forrás: Shutterstock

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást indított önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen, tájékoztatott a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság.

A 15 éves fiú a nyomozás adatai szerint 2017. október 13-án délelőtt Dombóváron eladásra kínált egy mobiltelefont egy férfinak. A férfi a vételár kifizetését egy későbbi időpontban jelölte meg, a telefont viszont többszöri felszólításra sem adta vissza a fiatal fiúnak. Utóbbi személy a készülék visszaszerzése céljából több alkalommal is megütötte a férfit, aki az eset következtében megsérült.

A helyszínre érkező rendőrök a fiatalkorú fiút előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben a további eljárást – a terhelt szabadlábon hagyása mellett- a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában