Közélet

2007.11.14. 14:49

Szépségkirálynők a kifutón – képgalériával

Harmadízben tartott szépség és egyéniség, illetve táncversenyt a városban a Csillag Show-Tánc Egyesület.

Vida Tünde

Hét kategóriában álltak zsűri elé a fiúk és lányok, illetve párok. A legkisebb Gyöngyszemecskék kategóriában egy hároméves budapesti kislány Szabó Eszter nyert, második lett Laczi Kitti Melinda, harmadik Prokos Fanni.
A közönségdíjat Karakas Eszter kapta. A Gyöngyszemeknél paksi győzelem született. Az első Samu Adrienn Kira, s neki ítélték a közönségdíjat is. Második a szintén paksi Karsai Gréta, harmadik Budavári Vivien.
A Jövő csillaga is helybeli, Karmacsi Laura személyében. Kiss Cintiát, aki ugyancsak paksi és Bajáki Vivient előzte meg. A közönségdíjat itt Telepó Karola érdemelte ki.

Versengtek a lányok mellett a Jövő sármos férfiai is. Ez a verseny a kecskeméti öt és fél éves Nagy Lorenzo győzelmét hozta, második a paksi Kótai János, harmadik Szabó Zoltán lett. Ebben a kategóriában nem osztottak közönségdíjat.
Az összeillő párok versenyét is két apróság – Karakas Eszter Anna és Boahene Jeffrey nyerte, illetve a közönségdíjat is ők vitték haza. Második Lacza Kitti és Nagy Lorenzo, harmadik helyen Budavári Vivien és Szabó Zoltán végzett.
A sármos férfiak címért ketten szálltak harcba, a zsűri és a közönség egyaránt Bor Dánielt találta vonzóbbnak. Farkas Antal a második díjat vihette haza. Tizenhét szebbnél-szebb lány szállt harcba a Magyarország csillaga címért. Itt Komáromi Kitti vitte haza a közönségdíjat, harmadik Katona Renáta, második Héjjas Katinka lett.
Paks Szépéve Gosztola Edinát választották, aki már tavaly is elnyerte ezt a címet.
A paksi verseny szépségkirálynője Prancz Petra paksi diáklányt lett, aki a verseny tolnai elődöntőjét is megnyerte. A másnapi táncversenyen több mint száz produkció közül választotta ki a legjobbakat a zsűri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!