Közélet

2008.04.23. 20:30

Kitüntették a legjobb szimatú zsarukat Szent György napján

Közös ünnepséget tartott szerdán a megyei főkapitányság és a szekszárdi rendőrkapitányság a rendőrség napja alkalmából. Az eseményen kinevezéseket és jutalmakat is átvehettek a rendőrök.

Ihárosi Ibolya

Az ünnepségen felolvasták Bencze József országos főkapitány Szent György Napja alkalmából írott levelét, amelyben megköszönte a rendőrök munkáját és családtagjaik segítségét. Mint azt korábban már megírtuk, soron kívül ezredessé léptette elő dr. Varga Péter szekszárdi rendőrkapitányt az igazságügyi és rendészeti miniszter, hangzott el az ünnepségen. Az előléptetésről szóló parancsot Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter adta át kedden az ORFK székházában. Dr. Soczó László megyei főkapitány és a szekszárdi kapitány is soron kívüli előléptetésekkel és pénzjutalommal ismerte el a legjobbak munkáját.

Dr. Puskás Imre, a megyei közgyűlés elnöke Az év Tolna megyei rendőre címet Szalai József dunaföldvári körzeti megbízottnak adományozta. Az év polgárőre, a tolnai Retek Pál lett. A megyei rendőrfőkapitányság munkatársai közül a kuratórium az Év rendőre címet Berényi László Róbertnek, a nyomozó alosztály kiemelt főnyomozójának ítélte oda. Az év közalkalmazottja címet Poór Károlyné, az igazgatásrendészeti alosztály előadója kapta meg. A szekszárdi közgyűlés Oláh Imrének, az őr- és járőrszolgálati alosztály helyettes vezetőjének és Kasznár Gyulának, a gazdaságvédelmi csoport vezetőjének adományozta az Év rendőre címet.

Bővebben a Tolnai Népújság április 24-i (csütörtöki) számának 16. oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!