Közélet

2009.03.17. 19:05

A cégvezető tagadja az MSZP-s képviselő vádjait

Az MSZP-s képviselő összefonódásokat sejt a háttérben címmel nemrég a TEOL.hu-n megjelent írásra reagálva juttatta el szerkesztőségünkhöz véleményét a Miszler Tanácsadó Kft.

TEOL

A Miszler Tanácsadó Kft. tényekre alapozva és kizárólag a szakmaiságot előtérbe helyezve végzi feladatait, így nem kíván semmilyen politikai konfliktusba beleavatkozni, kiváltképp olyanokba nem, melyek pont ezen értékeket mellőzik. Most azonban a Tolnai Népújság 2009. március 16-án megjelent, „Az MSZP-s képviselő összefonódásokat sejt a háttérben” című cikkében Tóth Attila dombóvári képviselő részéről olyan állítások hangoztak el, melyek nem igazak, így cégem jó hírnevét is ronthatják.

Cégem a város testületének 275/2008-as határozata alapján a DDOP – 2.1.1. Komplex turisztikai programcsomag című pályázati lehetőségre benyújtandó tanulmány elkészítésére kapott megbízást azzal a megkötéssel, hogy a tanulmánynak tartalmaznia kell a Szigeterdő Park fejlesztésére vonatkozó elképzeléseket is. Az elkészült munka a hivatkozott pályázati kiírás előírásai alapján készült el, vagyis egy térséget ölel át és négy kiemelkedő turisztikai attrakció (köztük a Szigeterdő) fejlesztését tűzi ki célul.


A Szigeterdő 630 millió Ft-os programja a gerincét képezi az összesen 890 millió Ft összköltségvetésű csomagnak, így ha valaki elolvassa az anyagot, láthatja, hogy egy ilyen fejlesztést nem lehet egy oldalon összefoglalni.
Személyem 2004 óta nem tulajdonosa a Patkó Kút Kft.-nek, viszont mint a térségben dolgozó szakember továbbra is nyomon követem Várong idegenforgalmi elképzeléseit, a faluban működő panziót, a vadászokat, Patkó Bandi legendáját, a hozzá kapcsolódó túraútvonalat. Ezek összefogása, a zsáktelepülések nyugalma iránti növekvő turisztikai kereslet kiváló esélyt biztosít a település vendégforgalmának további növekedéséhez, így az ezekhez kapcsolódó turisztikai attrakciók fejlesztése valamennyiünk érdekének kell lennie.

A Miszler Tanácsadó Kft. is aktívan részt vesz azoknak a pályázatoknak a kidolgozásában, amelyek révén a Gunaras Zrt. jelenleg egy 3 milliárd forintos, a City Fitness Kft. egy 270 millió forintos fitness-wellness beruházás megvalósításán dolgozik. Jobban örülnék, ha Tóth Attila dombóvári képviselőként a gazdasági válság közepén legalább erkölcsi támogatást adna cégem beruházásához, ahelyett, hogy nem létező összefonódásokat sejtet. Megfontolóra veszem ezek után, hogy egyáltalán érdemes-e így Dombóváron beruházni.

Miszler Miklós
Ügyvezető igazgató
Miszler Tanácsadó Kft.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!