Közélet

2010.02.06. 17:54

Összefogott a város a sportcsarnokért

Gőzerővel folyik a munka, hamarosan befejeződik a városi sportcsarnok átalakítása.

Rácz Tibor

Kosárlabdabarát vállalkozók, magánemberek is segítséget nyújtanak, hogy minél előbb átadhassuk a felújított részeket. Emellett az 516. Számú Ipari Szakmunkásképző Iskola is segít, néhány diák gyakorlatként vesz részt az átalakításban. Fugáznak, festenek az öltözőkben, mellékhelyiségekben – mondta László Tibor, a DVMSE alelnöke.

Hozzátette a szaniter árukat már megrendelték, az elkülönített helyet, mosdókat a vendégszurkolóknak kialakították. Folyamatosan dolgoznak, s hamarosan minden meglesz ahhoz, hogy megkapja a rendőrségtől és a szakhatóságoktól a létesítmény a használatbavételi engedélyt.

– A kosárlabda kft. ás a DVMSE vezetősége teljes erőbedobással dolgozik azon, hogy ez az ékszerdoboz a funkcióinak megfelelően tudjon működni – húzta alá. Mint mondta, a város is segítő kezet nyújtott a dombóvári kosárlabdának, hiszen nemrég egy millió forintos támogatást nyújtott a felújításhoz.

– A vendégek hamarosan teljesen elkülönítve szurkolhatnak csapatuknak Dombóváron, a biztonsági előírásoknak megfelelően. De természetesen nemcsak a kosárlabdáról szól a dombóvári sportélet, atléták, bokszolók és más ágak képviselői, több mint ezer fiatal használja a létesítményt, így nagyon fontos, hogy minél előbb  elkészüljünk – húzta alá László Tibor.

Cáfolta azt a korábbi információt, miszerint a rendőrség lelakatolta volna a sportcsarnokot. Földi Sándor, a kosárlabda csapat vezetőedzője kérdésünkre azt mondta, az utóbbi hónapokban a létesítmény nagyobb változásokon ment át, mint az utóbbi években. – A játékosokat a körülmények átmeneti változása nem befolyásolja, profik, teszik a dolgukat, teljes erőbedobással edzenek azért, hogy a legjobb eredményekkel örvendeztessék meg a szurkolóinkat – tette hozzá. 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!