Közélet

2010.05.19. 11:17

Bietigheim-Bissingenből érkezett a nagylelkű segítség

Kitűnő állapotban lévő ruhaneműk, lábbelik, gyermek- és bébiruhák, ágynemű, törölköző, függönyök, játékok. Mindezt adományként kapta a látássérültek megyei egyesülete.

TEOL/V.M.

Mint azt Kovács Lászlóné, az egyesület elnöke elmondta, évente több alkalommal kap ilyen jellegű segítséget a szervezet Szekszárd város önkormányzatának testvárvárosi kapcsolatai révén. A múlt héten kapott adomány ugyanis Bietigheim-Bissingenből érkezett a megyeszékhelyre.
A látássérültek megyei egyesületének székhelyén, a Hunyadi utca 4. szám alatti székházban szerdánként működik a butik, ahol Szőts Andrásné Margitka, elnökségi tag segít. A pedánsan, dobozokba rendezett holmiból segít kiválogatni, amire szüksége van a sorstársaknak.

Ennek megkönnyítésére szétválogatják a női-, férfi- és gyermekholmit, valamint az egyéb textilholmit. A ruhákat, cipőket fel is lehet próbálni. Természetesen ingyenesen juthatnak hozzá az egyesület tagjai a szükséges holmikhoz. A butik szerdánként 8 óra 30 perctől 13.00 óráig tart nyitva. A látássérültek egyesülete nem csak külföldről kap ruhaadományt, hanem a városban, illetve a megyében élő önzetlen emberektől is, és továbbra is szívesen fogadják ezeket a felajánlásokat.

Címkék#Szekszárd
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!