Közélet

2010.05.29. 18:27

Levelet küldtek az országgyűlési képviselőknek - fotók!

Újszerű koncepciót dolgozott ki a Magyar Mérnöki Kamara. Nem pusztán az elvárásaikat fogalmazták meg a gazdasági kormányzat felé, hanem összefoglalták azt: mivel tudnák a politikát támogatni abban, hogy jó döntések születhessenek.

TEOL/W.G.

A dokumentumot eljuttatták minden országgyűlési képviselőnek. Erről a kamara Tolna megyei tagjainak közgyűlésén beszélt pénteken Bohli Antal elnök és Sipos László alelnök. Hangsúlyozták: aktuálpolitikával nem, de szakmapolitikával igenis foglalkozik a szervezet.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A kamarai rendezvényen balról: Sipos László alelnök, Szente Károly alkotói díjas, Tibay Ferenc Körösi Miklós-díjas és Bohli Antal elnök (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]Elismeréseket is átadtak a szekszárdi fórumon. A Körösi Miklós Díjat – a díszoklevelet és a vele járó százezer forintot – Tibay Ferenc paksi mérnök kapta. Nevéhez fűződik többek között az ASE sportcsarnok megépítése is. A Tolna Megyei Mérnöki Kamara Alkotói Díját – díszoklevelet és százezer forintot – Szente Károly vehette át. A szekszárdi mérnök cége főként földméréssel, térképkészítéssel, régészeti feltárások térinformatikai dokumentálásával foglalkozik.

Ezt követően elnöki és bizottsági beszámolókat hallgatott meg, és költségvetési kérdésekről tárgyalt a kamarai tagság. A rendezvény második részében szakmai előadások hangzottak el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!