Közélet

2010.05.14. 19:02

Ne hagyja ki! Négy napon át sörben, borban fürdik a város

Nyolc helyszínen, a bevált, színvonalas programokkal várja a vendégeket a XX. Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál május 20. és 24. között.

TEOL/V.M.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Tömeg a Béla téren. Minden évben ez van (Fotó: G.K.)
[/caption]

Mint az Hepp Ádám fesztiváligazgató pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, a program-sorozat május 20-án, csütörtökön, Cseh Gábor festőművész kiállításával kezdődik, amelynek a Babits művelődési ház ad otthont. Pénteken 16 órakor nyílik a Tolnai Népújság fotósainak hagyományos sajtófotó kiállítása a polgármesteri hivatalban, a fesztivál hivatalos megnyitója pedig 18 órakor lesz Liszt tér melletti fesztiválsátorban.

Az est sztárvendége Peller Anna, műsorában operett, musical és német népzene egyaránt szerepel. Nagy érdeklődésre tarthat számot szombaton Szekeres Adrien fellépése, csakúgy, mint a Beatrice együttes vasárnapi koncertje. Minden este lesz svábbál, nem marad el az immár hagyománnyá vált karaoke verseny, a jazz kocsma és a kamarazenekari találkozó sem.

Ami új, a helyszín. A 100 méteres sörsátor az országútra költözik, mégpedig a Liszt Ferenc tér előtti útszakaszra az Arany János utca sarkáig. Az Augusz utcában kézműves vásár, a Korzó parkolóban Borudvar várja a látogatókat. A szabadtéri koncertek helyszíne pedig a Prométheusz park lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!