Közélet

2010.06.08. 15:03

A lista gondtalanabbá teheti a nyaralást

A kempingezés kétségtelenül nagy élmény lehet a családnak, csak olykor kockázatos. Bár az időjárás nem a nyaralókon múlik, a csomag összeállításával is sok kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat.

H. É.

Ehhez nem árt, ha listát készítenek, mert könnyen kimaradhat egy-két apró, ám a nyaralás során nélkülözhetetlen dolog. Hogy a szép emlék megmaradjon, érdemes bekészíteni a fényképezőgéphez az akksikat, és töltőt is (a telefonét is). Itt felmerül, hogy hosszabbító és elosztó bepakolása is elkerülhetetlen. Ha már áram van, egy stecklámpát (zseblámpa mellett), illetve elektromos grillsütőt, vízforralót, hajszárítót is be lehet pakolni. Szintén elmaradhatatlan kellék a matrac, annak azonban könnyen felejthető kelléke a pumpa.

Az étkezésekhez a legpraktikusabb, műanyag evőeszközök használata, az ételek melegítéséhez is szükség lehet egy-két lábasra. E mellett elkel még a mosogatószer, a szivacs, a konyharuha, a ruhaszárító kötél, a papír kéztörlő, különféle méretű zacskók és szatyrok, méretben és számban is változatos tekintélyes törölköző állomány. A piperecsomagból a megszokott holmik közül könnyen kimarad a kontaktlencse tároló tok, és folyadék, vagy éppen a fültisztító pálcika, csipesz, kisolló, rovarriasztó és naptej. Természetesen ne maradjon a pénz, és irattárca sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!