Közélet

2010.09.21. 07:01

Mindenkire szentelnek egy kis figyelmet

A korábbiakban kialakult hagyományt követve hívta babatalálkozóra a képviselő-testület azokat a gyermekeket – természetesen szüleikkel – akik, az elmúlt évben születtek.

V. T.

Tizenhat család vett részt a baráti együttléten, amelynek sikeréről a szociális bizottság tagjai, valamint Péczné Kaszás Lívia védőnő gondoskodtak.

Hencze Sándor polgármester legifjabb polgárokhoz szóló köszöntője után kötetlen beszélgetés zajlott a mamák között. Végül minden édesanya virágot és kétezer forintértékű utalványt kapott ajándékba.

A képviselő-testület az idősekről sem feledkezett meg, a szociális bizottsággal karöltve tizenkettedik alkalommal rendezett ünnepséget az idősek napja alkalmából. Dömötör Józsefné a szociális bizottság elnöke, Hencze Sándor polgármester és Henczéné Borbás Márta, a Csapó Vilmos Óvoda és Iskola igazgatója köszöntötte a falu idős polgárait.

Az idős pedagógusoknak és az intézmény nyugdíjasainak a diákok versben mondtak köszönetet, majd terített asztal mellett idézték fel a múltat és vitatták meg a jelen problémáit. Vendéglátáshoz a bort a Genye család ajándékozta.

A találkozóról senki sem távozott üres kézzel: a munkában töltött éveket egy-egy szál szegfűvel, ajándék utalvánnyal köszönte meg az önkormányzat. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!