Közélet

2011.01.19. 06:47

Szűcs István lett a vizes szervezet megyei elnöke

Szücs Istvánt, a Dombóvár és Környéke Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezető igazgatóját választotta meg a tagság a Magyar Hidrológiai Társaság Tolna Megyei Területei Szervezete elnökének.

TEOL/T.R.

A több mint 90 évvel ezelőtt alapított és jelenleg országos szinten 2200 egyéni taggal, valamint 250 jogi taggal rendelkező Magyar Hidrológiai Társaság megyei szervezete  januári  közgyűlésén választott új vezetőséget. Az új elnök négy évig marad pozíciójában.

Mint azt hírportálunk kérdésére Szücs István elmondta, a Tolna megyében 45 egyéni taggal és öt jogi taggal működő szervezet célja az, hogy előremozdítsa és keresztülvigye a tudás- és a tapasztalatcserét a szakemberek között a víztudományok és a technika változó területén.

A tagság immár negyedszer szavazott bizalmat titkárként Beke Zsoltnak, aki a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Szekszárdi Szakaszmérnökségét irányítja. Rajtuk kívül a vezetőség tagja lett még Palotásné Kővári Teréz, Gaál Zoltánné és Kaveczki László. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!