Közélet

2011.05.02. 09:43

Nagyító alatt a gyermeki lélek

„Mit jelent számodra a tánc” címmel, megyei rajzpályázatot hirdetett alsó- és felső tagozatos diákoknak a tánc világnapjához kapcsolódva a PTE Gyakorlóiskola.

TEOL/V.B.

Több mint 100 szemet gyönyörködtető alkotás érkezett, amelyet az Adorjáni Endre vezette zsűri vett nagyító alá. Az eredményhirdetést pénteken tartották az intézményben. A kicsiknél a sióagárdi Schüller Flóra rajza nyerte el leginkább az ítészek tetszését. Másodikként a Babits Iskola tanulója, Fazekas Luca végzett. A Gyakorlóiskola ifjú tehetsége, Dragos Janka lett a bronzérmes.

Különdíjat Kővári Bálint, Galla Zsóka, Ottófi Lili és Balázs Bernadett kapott. A felsősöknél a bátaszéki Gerhát Annamária végzett az élen. Őt a Babits Iskola növendéke, Gruber Enikő követett a dobogón. Eveli Gergely, a házigazda intézmény diákja pedig harmadikként zárt – mondta lapunknak Gabi Gabriella, az intézmény igazgató-helyettese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!