Közélet

2011.05.28. 20:15

Újra bebizonyosodott: sok kincse van a városnak

– Rengeteg kincse van a városnak – mondta dr. Sümegi Zoltán polgármester, a Tolna város napja alkalmából rendezett ünnepségen, utalva az idei városi kitüntetettekre. Idén ugyanis valamennyi helyi elismerést a város napján adták át.

TEOL/S.K.

A Tolna Városért Kitüntető díjat Werling József (Csucsu), néhai cukrászmester (posztumusz), illetve Verseghy Ferenc fazekas népi iparművész vehette át. Újonnan alapított díj a Tolna Város Kiváló Köztisztviselője, illetve Kiváló Közalkalmazottja elismerés. Előbbit Parragné Merk Mária, a városháza pénzügyi ügyintézője, utóbbit Hoin Jánosné védőnő és Hajdu Borbála, a zeneiskola zongoratanára kapta. Az Év Tolnai Vállalkozója díjban idén Kiss Géza, a Nemere Silvano Kft. vezetője részesült.

A Tolna Város Sportjáért kitüntetést Majzik Tamás, a Fastron Asztalitenisz Club vezetőedzője érdemelte ki. A Tolna Város Jó Tanulója-Jó Sportolója kitüntető díjakat Kovács Alexandra, a Sztárai gimnázium 11-es diákja (sárkányhajó), Benedeczki Dóra, a Sztárai tizedikese (sárkányhajó), Rácz Dániel, a Wosinsky iskola ötödikese (kajak), Steinbach Gergő, a Sztárai gimnázium végzőse (labdarúgás) és Ambruzs Anett, a Sztárai gimnázium kilencedikese (asztalitenisz) vehette át.

TEOL/S.K. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!