Közélet

2011.08.26. 15:40

A TEOL konyhája: Puncskocka

A receptet Pechli Mártonné szekszárdi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: Tészta: 6 tojásból piskóta. Krém: 1 csomag puncs pudingpor, 2,5 dl tej, 20 dkg vaj, 15 dkg porcukor, mazsola, rum. A tetejére: csokimáz.

Elkészítés: 1 csomag puncs pudingport elkeverünk kis hideg tejjel. Utána felfőzzük 2,5 dl tejben. Ha kihűlt, hozzákeverünk 20 dkg vajból és 15 dkg porcukorból készült krémet. Egy kis csomag mazsolát vízben puhára főzünk, majd leöntjük róla a vizet. Kihűtjük, ízlés szerint rumot adunk hozzá, és a fenti krémmel összekeverjük. Rákenjük a piskótára és csokimázzal leöntjük.

Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.

Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.

Címkék#receptek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!