Közélet

2011.09.10. 17:11

Vámos ügyet is intéznek adóhivatalban

Közös adó-vám ügyfélszolgálat áll ezentúl az ügyfelek rendelkezésére a megyeszékhelyen.

V. M.

Mint azt Fausztné Czirják Zsanett, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megyei adóigazgatóságának igazgatója elmondta, ezentúl egyes vámhatósági ügyeket a szekszárdi központi ügyfélszolgálati irodában intézhetnek az ügyfelek. A vám szakág munkatársai pénteki napokon 8-tól 11 óráig tartózkodnak a központi ügyfélszolgálat épületében.

Fülöp Ferenc pénzügyőr őrnagy, a NAV Tolna Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának megbízott igazgatója elmondta, hogy széleskörű tájékoztatást tudnak nyújtani az ügyfeleknek vám és utasforgalmi témákban, környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos, valamint regisztrációs- és jövedéki adóval, fémkereskedelemmel kapcsolatos ügyekben.

Egyes kérelmeket, bejelentéseket helyben is intézhetnek a polgárok, hozzájuthatnak a szükséges nyomtatványokhoz, illetve segítséget kaphatnak azok kitöltésében.

Szeptember 28-án nyílt adó- és vámnapot tartanak 9 és 11 óra között az ügyfélszolgálaton, ahol az idénymunkai foglalkoztatással, a mezőgazdasági őstermelő számlázással, a népegészségügyi teremékadóval és a pálinka/párlat főzés szabályaival kapcsolatos témakörökben kérdezhetnek az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!