Közélet

2011.12.06. 21:20

Lecsapott a Zsákos ember Pakson

Míg kezdetekkor a monológok, immár a jelenetek dominálnak a Sosem Ugyanaz Comedy Klub (S.U.C.K.) repertoárjában.

Vida T.

A csapat 2008-as alakulása óta sokszor megnevetette már a paksi közönséget, pontosan egy tucatnyi esten vannak túl. Eleinte egy kis szórakozóhelyen, ma már a városi művelődési központ színháztermében tartják műsoraikat. A S.U.C.K. legújabb estje, a Zsákos ember lecsap, nagyjából másfélszáz nézőt vonzott.

– Ennek nagyon örülünk, nem számolunk teltházzal – fogalmazott a csapat egyik oszlopos tagja, Gyulai István, aki nemcsak előadóként, hanem szerzőként is kiveszi részét a munkából.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] Gyulai István (balra) és Vida Zsolt a színpadon. Mosolyt csaltak az arcokra
[/caption]
Elmondta, hogy a gerincet – különösen humorügyi szempontból –  a  S.U.C.K. „atyja”, Németh Szabolcs biztosítja. Ő követte el azoknak a „humorügyi finomságoknak” a zömét is, amelyek már a művelődési központ előterében belépéskor fogadták a közönséget.

A VMK színpadán a már említett Németh Szabolcs és Gyulai István mellett Bodroghalmi László és Vida Zsolt gondoskodott arról, hogy mosolyt, sőt mi több, kacagást csaljon az arcokra. A jelenetek, zenés, dalos produkciók, videók és néhány monológ alkotta előadás során megidézték a Mikulást, megjelent Batman és a Superman, s előkerültek a gitárok is.

Címkék#Paks
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!