Közélet

2012.06.27. 13:05

A TEOL konyhája: Karalábérétes

A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 1 cs. réteslap, 5 nagy karalábé, 1 csokor petrezselyem, ételízesítő, bors, cukor, vaj, zsemlemorzsa.
Elkészítés: A karalábét megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, a vajon puhára pároljuk és a fűszerekkel ízesítjük. Hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet, majd langyosra hűtjük.

A réteslapokat nedves konyharuhán egymásra fektetjük úgy, hogy közben minden lapot kevés olvasztott vajjal megkenünk. A tetejét enyhén megszórjuk zsemlemorzsával, rátesszük a karalábét és feltekerjük. Vajazott sütőlemezen ropogósra sütjük.

Várjuk olvasóink receptjeit!
Cím: Szekszárd, Liszt Ferenc tér 3.

Címkék#receptek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!