Közélet

2012.06.06. 16:23

A TEOL konyhája: Kukoricalepény snidlingkrémmel

A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 15 dkg liszt, 30 dkg kukorica, 2 tojás, 1 cs. sütőpor, 1 dl tej, vaj. A krémhez: 13 dkg krémsajt, 1 evőkanál tejföl, 1 csomag snidling, 1 evőkanál majonéz.
Elkészítés: A kukoricát turmixgépben pépesítjük. A tésztához valókat összedolgozzuk és 10 percig pihentetjük. Kivajazott serpenyőben a masszából kis lepényeket sütünk, és hagyjuk kihűlni. Közben a krém hozzávalóit alaposan kikeverjük és tálaláskor a lepényekre halmozzuk.

Továbbra is várjuk olvasóink receptjeit!
Cím: 7100 Szekszárd, Liszt Ferenc tér 3.

Címkék#receptek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!